Sidor

måndag, april 20, 2015

Vi hade i alla fall tur med vädret...

Det började bra i alla fall med strålande som och fina skogsstigar men slutade mindre bra med trasiga revben. Skulle bara ta mig förbi ett stökigt parti på skogsstigen i låg fart men tappade balansen och föll åt vänster och landa olyckligt med revbenen på knotiga rötter...aj! Direkt ont men inte värre än att jag kunde rulla vidare och hem lugnt plus en kaffe på Rickes balkong innan jag gick hem men nu är det ingen lek. Enligt Sjuksköterskan på 1177 Vårdguiden -revbenen läker oftast av sig själv men det kan ta 1-2 månader...ja men det här låter ju toppen! Jag har även prova på att nysa efter att jag kom hem och det var en nära döden upplevelse kan jag meddela. Inga tunga lyft och vila är tydligen medicinen. Det får väl bli några dagar med stillsam eller noll aktivitet för att känna efter.