Sidor

söndag, oktober 18, 2015

Positiv överraskning...

Tillbaka i endurospåren och 3 nya timmar blev dagens träning. Riktigt tuff terräning bitvis för att få testa vad dom nya däcken 45NRTH Vanhelga går för. Nu efter två dagar och dryga 6 timmar i endurospåren med däcken kan jag bara konstatera att dom verkligen är toppen! Har haft ett grymt bra grepp på alla underlag så som lera, rotmattor, fuktiga berghällar, mjuk jord och skråcykling utan okontrollerade däcksläpp. Att greppet skulle vara bra hade jag redan på känn redan vid monteringen då däckmönstret är mer aggressivt än mina Schwalbe Jumbo Jim som jag körde med innan. Bra grepp visst men det som överraskade mig mest var att dom nya 45NRTH Vanhelga däcken var så pass lättrullade. 45NRTH Vanhelga däcken har verkligen överraska mig positivt så det är tveksamt om Schwalbe Jumbo Jim blir monterade någon mer gång på min fatbike.

Inga kommentarer: