Sidor

söndag, mars 06, 2016

Monarkintervaller känns rätt mycket 2006...

Dåligt med bilder från min cykling utomhus senaste tiden men cyklat har jag gjort i det tysta. Dock har cyklingen den senaste veckan mest varit inne här i lägenheten på grund av...slängde ut min Monark och köpte mig ett litet kom-igång-kit för att kunna börja köra Zwift(online trainer video game). WOW säger jag bara! Monarkintervaller stirrandes in i en vägg känns rätt mycket 2006 jämfört med Zwift + en Tacx Neo smart trainer. Här finns allt monarken erbjöd + MYCKET mer. För att göra det här lilla Zwift-kom-igång-kit komplett är det snart en racer på väg upp från Tyskland och Rose tänkt som inne-cykel för Zwift. Förhoppningsvis lämnar den Rose nu i veckan som kommer... 

7 kommentarer:

Martin S Ek sa...

Trevligt! Lite udda att se en gaming-PC där. Favoritsyssla utöver cyklingen?

Mikael Kippilä sa...

Martin: Tror nog att det krävs ett bra grafikkort etc för att Swift ska fungera bra, därav gaming-PC. Men jag är ingen datanörd ;)

Niklas Källström sa...

Martin, som Mikael säger så krävs det lite av datorn när man som jag kör Zwift i bästa läget 4K UHD (3840×2160 pixlar). Hade kanske klarat mig med en liten enklare men grafiken kommer bara bli bättre så nu klar jag mig några år med uppdateringar på Zwift :)

Anonym sa...

Kostade nog några tusenlappar sammanlagt?

/Mikael S

Niklas Källström sa...

En ren investering :)

Anonym sa...

Men för mig är mycket av tjusningen med cyklingen att komma ut i naturen eller på fina landsvägar. Vill jag spela TV-spel har vi Wii :-)

/Mikael S

Niklas Källström sa...

Ute är ute absolut! Men Zwift är svårslaget kan jag lova, du är välkommen förbi och prova när du vill :)