Sidor

fredag, juni 10, 2016

Ny mtb, Rose Mr Big 3...

Vilken karamell! Då har årets 4:e cykel från Rose levererats och denna gång är det min nya mtb, ROSE MR. BIG 3 29". Den kommer nog passa bra till en enkel motionär som jag. Ja eller det finns verkligen inte mycket övrigt att önska vad gäller val av komponenter som monterats på den. Det ska bli roligt och trevligt med lite omväxling efter en tid med "bara" en fatbike komma ut i skog och mark med. Stort tack en än gång till Rose och samarbetet. Två tummar upp!

4 kommentarer:

Nypan sa...

Fi fan vilken långloppsdräpare!
Den duger nog till mer än bara enkla motionärer.

Niklas Källström sa...

Jo den är riktigt fin så materialet kan jag i alla fall inte skylla på nu :)

Patrik Skolling Möller sa...

När kör vi en långrunda på våra HT Niklas? jag är sugen. :)

Niklas Källström sa...

Bara min handled blir hel nog för skog och mark igen någon gång...