Sidor

måndag, mars 27, 2017

Sweden Bike Expo är avklarat för i år...

Helgen är över och så är även Sweden Bike Expo för i år så får vi se vad som hände med mässan till nästa år...Vi hade stundtals bra med besökare i vår monter men totalt sett kunde tyvärr inte Sweden Bike Expo mäta sig med Svenska Cykelmässan nere i Göteborg som var en succé vad gäller antal besökare och mässan totalt. Svenska Cykelmässan som branschens står bakom känns som den starka i dragkampen om utställare till nästa års cykelmässa/or och nästa år kommer den till Stockholm och Kistamässan.

Idag Måndag blev det en bra start på dagen med 45 minuter jobbpendling genom Steningedalen till jobbet. Efter jobbet bjöds det på 120 minuter cykling efter ha släppt av ryggan hemma i lägenheten och fyllt på vattenflaskorna. Varm i luften och riktigt fint väder med en strålande sol på himlen. Lika bra att passa på att njuta av vädret för senare i veckan ser det lite mindre roligt ut vad för väder väderprognosen utlovar just nu.

2 kommentarer:

Nypan sa...

Kul att träffa dig och Micke på mässan och jag tycker nog att den här mässan inte riktigt höll måttet i jämförelse. Ser fram emot nästa år i Stockholm/Kistamässan istället.

Niklas Källström sa...

Tack själv!
Ja till nästa år kan vi räkna med en betydligt bättre mässa här uppe i Stockholm.