Sidor

söndag, april 09, 2017

Känns redan som en succé...

Tillbaka till endurospåren i skogarna runt Arlanda flygplats med min nya Root Miller 3 tidigare i veckan och idag Söndag. Gillar verkligen den här nya bekantskapen med sina 140 mm fjädringsväg både fram och bak tillsammans med 29 tums hjulen och 2.6 Nobby Nic däcken. Prova att öka lufttrycket i både dämpare och gaffel till idag men ska nog släppa ut några psi till nästa gång tror jag så får vi se hur det upplevs...

Premiär idag med min nya vattenrygga CamelBak Skyline 10 Low Rider. Bra design av CamelBak som gett den här modellen en lägre tyngdpunkt när vattenblåsan ligger i botten av ryggsäcken. Dom längre axelremmarna gör också att hela ryggan kommer längre ner på ryggen och gör att den sitter betydligt stabilare på ryggen än mina tidigare vattenryggor. Bra också att den ena av fickorna på höftremmarna är lite större och rymmer min Canon G7X kompaktkamera vilket inga av mina tidigare vattenryggor gjort. Den här CamelBak Skyline 10 Low Rider känns redan som en succé!

2 kommentarer:

Nypan sa...

Är det där min nästa cykel?

Niklas Källström sa...

Inte helt omöjligt om tidigare trend håller i sig :)