Sidor

måndag, april 17, 2017

Påskhelg med inte så mycket cykling...

Påskhelgen är över för den här gången och imorgon är det bara att återgå till jobbpendlingen igen. Påskhelgen har väl inte bjudit på överdrivet mycket cykling från min sida men det har blivit ett par rundor ut i skogen i alla fall och här kommer några bilder därifrån.

2 kommentarer:

Nypan sa...

Man kan väl påstå att årets påskväder inte riktigt lockade till många timmar i sadeln.
Så här kall påsk var det länge sen vi hade känns det som?
Själv hade jag storslagna planer som vanligt men fick nöja mig med några timmar landsväg på påskafton och sen frysa arslet av mig under några timmar MTB i söndags. Burr :-(

Niklas Källström sa...

Om jag ska se något bra med kylan så var det att jag övertala mig att det är okej att ligga kvar i soffan eftersom det är kallt ute :)