Sidor

söndag, juni 25, 2017

Riktigt fin runda...

Midsommarafton är över och dom många ljusa timmarna vänder nu mot mer av färre ljusa timmar på dygnet om jag ska vara lite tungsint rolig...men midsommarafton bjöd på en riktigt fin runda tillsammans med Ricke ute i Roslagen på förmiddagen. Lite regnskurar i helgen men i stor ett bra väder så det har varit 3 sköna lediga dagar. Men i morgon är det tillbaka till rutinerna igen med jobbpendling, jobb och beredskapsvecka med allt vad det kan bjuda på för överraskningar i jobbväg.

3 kommentarer:

Nypan sa...

Fina bilder som vanligt :-)
Hur upplever du nya cykeln? Inte för att jag är speciellt nyfiken för egen räkning men en kompis tycker den verkar rätt så trevlig med både skivbromsar och e-tap.

Niklas Källström sa...

Tack!
Riktigt nöjd med cykeln på många sätt och vis. eTap överraskande mig mer positivt än väntat och betydligt lättare att växla med jämfört med Shimano. Noll chans till felväxling med upp/nerväxling på separata handtag. Den mindre aggressiva sittställning passar mig också bra, kommer hem med fräsch kropp. Trots ram och sittställning mer anpassad för långdistanscykling känns cykeln förvånansvärd pigg och rapp. Skivbroms kanske inte är nödvändigt på landsväg men jag kommer i alla fall inte gå tillbaka till vanliga bromsar igen efter testa skivbroms på en landsvägscykel.

Nypan sa...

Det låter ju onekligen som en ganska kompetent cykel. Ska hälsa min kompis ;-)