Sidor

söndag, oktober 15, 2017

Ny cykel, ROSE BACKROAD Force...

Toppen! I fredags fick jag en stor fin cykelkartong levererad till jobbet från Tyskland och Rose. Hem direkt efter jobbet med cykelkartongen och packa upp och justera in sittposition, på med pedaler och kapa av gaffelröret till rätt längd...för att sedan beskåda den fina cykeln med en kopp kaffe lätt tillbakalutad och mycket nöjd. ROSE BACKROAD Force är verkligen fin och min är lackad i en riktigt fräsig färgkombination. Fin på bild men ännu finare i verkligheten kan jag lova. Provcykling är inte gjord än då jag först ska montera på ett par långa skärmar på den eftersom det här ska bli min nya regn, rusk, slask och jobbpendlarcykel. Jag är verkligen ödmjukt tacksam till samarbetet jag har tillsammans med ROSE Bikes och alla dessa fina cyklar, tack Rose!

8 kommentarer:

Nypan sa...

Snygg! Jag tycker det är rätt coolt med den färgsättningen och det är nog en väldigt allround cykel. Grattis!

Niklas Källström sa...

Du får se den snart i verkligheten och då är den ännu snyggare :)

Nypan sa...

Den var jättefin i den verkliga världen :-)

Unknown sa...

Är du nöjd med ramen, nu när det gått en tid? Jag är nära att beställa hem gravel-versionen och komplettera med en uppsättning lvg hjul för rent asfaltsåkande.

/Elias

Niklas Källström sa...

Mycket nöjd med cykeln, med ett par fina kolfiberhjul skulle jag lätt kunna tänka mig den som ren sommar-racer. Sitter mycket skönt på den.

Unknown sa...

Låter lovande 👍

JiTe sa...

Hej,

Har du slutat att blogga/cykla?

Hälsningar

Johan

Lotta&Jonas sa...

Har du trillat av pinnen?